Koncert på Copenhagen Irish Festival 2012

Jeg er netop hjemvendt fra min turné i Irland med koncerter på festivalerne Sligo Live og Belfast Festival at Queens, samt en koncert i Co. Antrim der blev optaget af BBC til programmet Folk Club. Det var dejligt at se både nye ansigter og gamle venner i Irland og nu glæder jeg mig til at spille på Copenhagen Irish Festival på torsdag.

Jeg håber I har lyst til at komme til min koncert, hvor jeg har selskab af Sonnich Lydom på harmonika og mundharpe, Martin O’Hare på bodhrán og Markus Tullberg fra Sverige på Bouzouki.

Vi deler aftenen med de to fløjtespillere Davy Maguire og Hammy Hamilton.

FACEBOOK EVENT

This entry was posted in News. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>